Vinvinkasser er gode når du skal forære en gave væk

teambuilding en
Teambuilding skal være nogle gode aktiviteter
February 22, 2019
Beregner tagsten
Tagsten er vigtigt at få i den rigtige størrelse
March 14, 2019
Show all

Vinvinkasser er gode når du skal forære en gave væk

en. Vores vinkasser

Vin gaveæsker er en skaleret og sjov måde at gave dine vinflasker til enhver lejlighed! Kasser & indpakning tilbyder et stort udvalg af trendy vinflaske vinkasser og bærere, herunder en, to og tre flaske størrelser. Vælg mellem Luxury Stive Vinbokse med magnetisk lukning, Prægede Vinbærere med et håndtag eller Økonomiske Folding-flaskebokse med låg og base. Vi tilbyder en række iøjnefaldende vinemballage muligheder, der passer til dit budget.

Vin Kasser fordele og anvendelser:

Vingårdsmærker og -butikker kan skille sig ud fra konkurrencen med vores unikke ydre vinemballage og logoudskrivningsmuligheder.

Vin gaveæsker og bærere tilbyder både flaske beskyttelse og branding fordele.

Med branding gør vores vinkasser fremragende corporate vin gaver til helligdage, marketing begivenheder, eller enhver lejlighed.

Med et stort udvalg af boks stilarter, størrelser og farver tilgængelige, kan du nemt finde det, du har brug for til din butik eller begivenhed.

Vores transportører har et håndtag og adskilte vinduespladser til vinen.

Vores multi-flaske vink asser har divider indsatser for at holde vinflaskerne klinker eller dinging sammen.

Vores vinkasser og transportører kan bruges til at lave gavesæt, mærkeemballage eller som genforhandlet vinbutik emballage.

Vinvinkasser er gode som gave

Med konkurrence opvarmning for vingård mærker, deres behov for at skille sig ud på butikken hylde er dramatisk steget i de seneste år. Vinmærket er blevet et af de vigtigste elementer i en forbrugers købsbeslutning, når man vælger en flaske vin, som har skabt en intens kamp for at få det mest unikke og iøjnefaldende mærke og mærke, der vil lokke køberen til at vælge deres vin over flasken sidder ved siden af ​​den. Vinbutiksejere og vingårde kan yderligere påvirke købsbeslutninger ved at udnytte vores trend-setting ydre vinkasseemballage for at hjælpe dem med at skille sig ud fra den kendte vinplads og få salget!

Kasser Styles & Paperboard Byggeri:

Prægede vinbærere

Disse bærere har en robust konstruktion med tykkere spånplader end andre vinkasser og et lamineret præget papir i forskellige farver, der dækker transportøren.

Bølgepapvinkasser

Disse vinkasser har en korrugeret fløjtekonstruktion med forskellige tykkelser, som giver fantastisk beskyttelse til dine vinflasker. Bølgepapvinkasser er gode til vingaver, der ofte håndteres, transporteres eller afsendes.

Folding Vin Gaveæsker

Vores Folding vinflaske vinkasser kommer i en flaske top-tuck stilarter og todelt flaske vinkasser med et låg og base. Disse vinkasser er økonomiske, men giver stadig et eksklusivt udseende til dine gaver. Kassen er lavet af papkonstruktion i flere farver og foldes fladt til nem opbevaring. Vores gavevinkasser med en flaske udgør den perfekte kasse til individuel gave, og vores låg og basisfoldvinkasser indeholder en, to eller tre flasker, der gør denne kasse ideel til corporate gaver eller vin gave sæt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *