til at finde en Google specialist
Derfor skal du bruge en Google specialist til at optimere din hjemmeside
December 17, 2018
Show all

Vær aktiv med ketcher og fjerbolde

Fjerbolde

Hvis du mangler en sjov aktivitet eller sportsgren at dyrke, så kan du overveje badminton. Det er i princippet en ret enkelt aktivitet, hvor du kun har brug for en ketcher og en fjerbold for at komme i gang. Og så vil det heller ikke skade, hvis du har en modstander at spille i mod. Et net til at sætte op i mellem jer vil også være oplagt, men du kan sagtens spille badminton uden et net, så længe du bare vil spille for sjov. Udover en ketcher er en af de mest centrale ting altså fjerbolde. Du får i hvert fald svært ved at spille badminton uden bedste fjerbolde.

Fjerbolde er traditionelt set lavet med fjer, som navnet også indikerer. Da disse dog hurtigt kan blive beskadiget, så er det også muligt at købe fjerbolde i plastik. Hvis du er ny til badminton eller skal spille med børn, så er det nok en god idé at købe fjerbolde i plastik. De kan holde til lidt mere, hvilket hurtigt kan være en fordel, hvis du lige skal lære at spille, eller hvis der er børn med, som heller ikke er så rutinerede endnu.

Fjerbolde med fjer eller i plastik

Du skal dog være opmærksom på, at der kan være forskel på, hvordan en almindelig fjerbold og en fjerbold i plastik flyver i luften, da det jo ikke er samme materiale, der er brugt. Når du vælger at gå fra plastik fjerbolde badminton til almindelige fjerbolde, kan det dermed være, at du lige skal bruge lidt tilvænning til de nye bolde. På det tidspunkt vil du dog formentlig have fået godt styr på din teknik, og derfor burde det ikke være det store problem at skifte. Du kan selvfølgelig også vælge at starte ud med fjerbolde med fjer, hvis du foretrækker dette.

Du kan eventuelt prøve at købe nogle stykker af begge slags og prøve dig lidt frem. Så kan du hurtigt finde ud af, hvilken slags bedste fjerbolde du foretrækker at spille med. Og det kan også være godt at have begge dele på lager, hvis du en dag skal lære andre som for eksempel dine børn at spille. Når du selv bliver mere rutineret vil du dog formentlig foretrække at spille med fjerbolde med fjer.

Forskellige slags fjerbolde

Fjerbolde

Udover forskellen på fjerbolde med fjer og fjerbolde i plastik, så findes der selvfølgelig også et udvalg inden for de to kategorier. Du kan finde fjerbolde i forskellige prisklasser, og ofte vil du nok vælge at starte med de lidt billigere. Det vil formentlig være smag og behag, og du må derfor prøve dig frem og prøve nogle forskellige fjerbolde, inden du bestemmer dig for, hvilken du vil spille fast med i fremtiden. Hvis du primært skal spille for sjov, behøver du ikke at investere en formue på fjerbolde. Hvis du derimod er blevet grebet af spillet og gerne vil gøre lidt ekstra ud af udstyret, så kan du vælge at prøve nogle lidt dyrere fjerbolde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *