var drivhuse
Drivhuse er bygget til at beskytte planter
March 19, 2019
at bruge teambuildings
Hvad er en god teambuilding øvelser
May 5, 2019
Show all

Hvad skal du vælge af tæpper?

tæpper i Randers

Uanset om du taler om et hyggeligt tæpper, et flot sengetæppe eller en flot fancy, elsker alle et godt tæppe. Men disse personlige, oh-så-bløde belægninger kan være svære at matche til dine individuelle søvnbehov.

Der er virkelig ikke et tæppe svar til alle. Vi har imidlertid identificeret tre almindelige kategorier af sovekabine og deres mytiske avatar.

Sleepers, der løber varmt: Sasquatch Sleepers vil gerne have en belægning som muligt.

Sovende, der kører koldt: Skrækkelige Snemand Sovevogn e har brug for varme, når de sover.

Sovende, der kan lide at føle sig afvejede: Nøder kan lide at blive begravet i dybden af ​​et hav af tæpper.

Uanset hvilken mytisk skabning du sover mest, er der en tæppeopløsning til dig. Her er tre specialtyper, der helt sikkert passer til dine søvnbehov.

Når det kommer til at sove, foretrækker de fleste af os et køligt miljø som skovene i Stillehavet Nordvest. Ifølge en søvnundersøgelse sagde 80% af befolkningen, at de sov bedre i køligere vintermåneder i forhold til sommeren.

Og videnskaben understøtter denne kolde miljøpræference. Når vi bliver trætte, forsøger vores organer naturligvis at opnå en lavere temperatur for at maksimere REM-cyklusens langsombølge søvn. Det er den dybe søvn, der får os til at rejse sig, roligt og klar til at gå.

Hvordan får du de bedste tæpper

Vores søvn ændres afhængigt af vores kropstemperatur. Når kviksølv stiger, det gør vi også. Køletæpper hjælper os med at få en bedre nats hvile. Du bliver mest afkølet med et tæppe, der er åndbart og absorberende.

åndbarhed

For at være kølig har du brug for et tæppe, der fremmer god luftstrøm ind og ud af din soveplads. Indfanget luft opvarmer hurtigt, hvilket øger din kropstemperatur. Så er det gåetid for dine svedkirtler!

Løsningen? Sæt den varme luft fri med et tæppe lavet af materialer, der har naturlige eller syntetiske udluftningsstrukturer.

Her er nogle tæppematerialer med god åndbarhed:

Almindelig bomuld

Egyptisk bomuld

Linned

Satin

Viscose / Rayon

Blandinger (fx bomuld og linned)

Når du vælger et tæppe materiale som disse, tænk over dit budget og forventninger om blødhed. Alle disse stoffer varierer med hensyn til pris og tekstur. Som hovedregel er jo højere prisen jo bedre åndbarhed.

sugeevne

Når du vælger et køletæppe, skal du også kigge efter en lavet af et stof med gode absorptionsegenskaber eller hygroskopisk. Disse tæppematerialer tegner faktisk eller “væger” fugt fra luften. Ligesom vejret er tør luft lettere at afkøle end fugtig luft.

Tæpper er gode til putte med

På en sommernat kan den svedige luft under dit tæppe blive varmere end en spøgelspeber. Overfør den overophedede fugt til selve stoffet, og luften tørrer ud og afkøles lettere.

Her er nogle tæpper med god absorption:

Bomuld

Hamp

Bambus

Hør Lin

mikrofibre

Air Cooling Tæpper

Luftkølet tæpper indeholder indvendige hulrum for indsprøjtet kølig luft for at strømme igennem. En maskine, der sidder ved foden af ​​din seng skyder luften gennem en slange i dit køletæppe. Du kan endda købe luftkøling tæpper, der opvarmer og køler begge sider af din seng forskelligt. Luftkøletæpper er dyre og vil bumpe din elregning, men de holder den mest sultne Sasquatch slumrende i timevis. Se hvad vi ellers har af tæpper i Randers

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *